Is de bestelling toch niet helemaal naar wens? Jammer! Maar dat kan natuurlijk gebeuren. In dit geval kun je de bestelling gemakkelijk retourneren via ons retour portaal. Je kunt je pakketje binnen Nederland vanaf €6,99 retourneren.

Wil je een maat ruilen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. 

Het aankoopbedrag zullen wij binnen 14 werkdagen (m.u.v. feestdagen) na ontvangst van de retourzending terugstorten naar de oorspronkelijke betaalmethode.

RETOURNEREN

RETOURNEREN

Bestellingen die niet via ons retour portaal zijn aangemeld en geretourneerd kunnen wij helaas niet verwerken, zorg er dus voor dat je onze retour instructies volgt!

Stap 1: Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan in ons retour portaal. Log aan de hand van je ordernummer en e-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst in in het retour portaal. Selecteer de producten die je wilt retourneren.

Stap 2: Selecteer de vervoerder waarmee je jouw pakket wilt verzenden en betaal direct voor de zending van het pakket.

Stap 3: Download het retourformulier en voeg deze volledig ingevuld toe aan de zending. Zonder ingevuld retourformulier kunnen we de retourzending helaas niet verwerken.

Stap 4: Download het retourlabel en plak deze op je pakket (zorg ervoor dat het oude verzendlabel verwijderd is of het retourlabel eroverheen wordt geplakt). Laat het pakket scannen door de door jouw gekozen vervoerder.

ALS JE NIET KIEST VOOR HET VERZEKERDE RETOURLABEL KUNNEN WIJ NIET VERANTWOORDELIJK GESTELD WORDEN ALS EEN RETOURPAKKET NIET BEZORGD IS BIJ ONS OF HET PAKKET KWIJT IS BIJ DE PAKKET DIENST. RETOURNEREN IS DAN OP EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID. 

RETOURVOORWAARDEN

    • Retourneren kan binnen de retourtermijn van 14 dagen.
    • De artikelen dienen in de originele staat (inclusief tag) en verpakking geretourneerd te worden.
    • De artikelen dienen ongedragen & onbeschadigd (zonder make-up vlekken!) te zijn.
    • Zwemkleding zonder hygiëne strip kan i.v.m. de hygiëne niet retour.

Artikelen die geruild zijn kunnen niet geretourneerd worden.

Wij behouden altijd ons recht retouren te weigeren wanneer deze niet aan onze retour voorwaarden voldoen.