VERZENDING

Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 zijn geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden (bestellingen met PRE-ORDER items uitgezonderd).

Standaard verzending is binnen Nederland €4,99 voor een brievenbuspakje en €5,50 voor een pakket. Bij bestellingen boven de €75,- zijn de verzendkosten gratis. De verzendkosten worden automatisch berekend bij het afrekenen. Je ontvangt een mail met een track & trace code, zodat je precies in de gaten kan houden wanneer je bestelling wordt bezorgd!

Verzekerd verzenden is €6,99 en hiermee is je volledige bestelling verzekerd voor verlies, diefstal en schade tot het moment van aflevering bij de klant. Wanneer het pakket kwijtraakt door PostNL krijg je dus de volledige kosten of nieuwe zending vergoed.

De verzendkosten naar België zijn €8,50 en standaard verzekerd. Bij bestellingen boven de €75,- zijn de verzendkosten gratis.

Als je niet kiest voor de optie verzekerd verzenden zijn wij niet verantwoordelijk voor pakketten die kwijt of defect raken bij PostNL.

Let op! Soms is een item PRE-ORDER. Bij de productomschrijving staat de verwachte levertijd.

INTERNATIONAL SHIPMENT

Wij verzenden ook naar Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje, Zweden, Denemarken & Oostenrijk. Deze zendingen zijn standaard verzekerd.